Szállítási költség:

1. Ha a terméket raktárról rendeled:

a) Házhoz kézbesítve: 2060 Ft

b) Postapontra kézbesítve: 1840 Ft

c) MPL Csomag automatába kézbesítve: 1195 Ft

d) FoxPost automatába kézbesítve: 1699 Ft

e) Utánvételi díj: alapáron felül +500 Ft

2. Ha a terméket a külföldi gyártótól rendeled: 0 Ft

Szállítás ideje:

1. Ha a terméket raktárról rendeled, akkor a kifizetés beérkezésétől számítva 2-5 munkanap.

2. Ha a termék nincs raktáron, tehát rendelhető státuszú, akkor a rendelés vételárának beérkezésétől számítva ÁLTALÁBAN 15-25 MUNKANAP, ami 20-35 NAPTÁRI napnak felel meg.

× Előfordulhatnak olyan VIS MAJOR esetek is, amikor a rendelt termék 30-40 MUNKANAP alatt érkezik meg, ez 40-60 NAPTÁRI nap!

× COVID-19: A szállítmányozás és logisztika lassulása miatt, minden esetben arra kell számolnia a vevőnknek, hogy akár 60 naptári nap is lehet a szállítási idő. Ez csupán körülbelül a rendelések 1%-át érinti. Kérjük, hogy ezt tudomásul véve add le a rendelésed!

Szállítási mód:

A kiszállítást az MPL, a Vámkezelést a Magyar Posta végzi.

Szállítás menete:

1. A gyártó az elkészített terméket becsomagolja és elindítja a vásárlónk részére. Ekkor kapunk egy csomagazonosítót, ami alapján nyomon követhető a rendelés.

2. Ezt a csomagazonosítót továbbítjuk a vásárlónk számára, hogy ő is láthassa, hogy merre jár a csomagja.

3. A csomag Magyarországra érkezéséig, akár többször is átrakodhatják egy másik szállító járműre, ezért a szállítási idő is hosszabbodhat.

4. A csomag megérkezik Budapestre. Itt, a kirakodást követően, Vámkezelés alá kerül, amit a Magyar Posta végez. (Erről itt tájékozódhatsz: https://www.posta.hu/vam )

5. A Vámkezelésről a rendelésben megadott telefonszámra értesítést küldenek, ami tartalmazza a csomagazonosítót és egy hozzáférési kódot.

6. A https://www. https://www.posta.hu/szolgaltatasok/vam oldalon ezeket megadva el tudod végeztetni a Vámkezelést.

7. A Vámkezelést követően, a Magyar Posta kézbesíti a csomagot, amit sikertelen kézbesítés esetén, egy közeli postán 10 napig át tudsz venni. Erről értesítést küldenek.

8. A megrendelés megérkezett minden kedves vásárlónkhoz.

 

FONTOS!!! MI NEM SZÁMOLUNK FEL SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGET ÉS SEMMILYEN MÁS KÖLTSÉGET SEM, NÁLUNK CSAK A TERMÉKÉRT FIZETNEK A VÁSÁRLÓINK.

Mivel a gyártó egyenesen a vásárlóinkhoz küldi a csomagot, így mi nem tudjuk megfizetni a Vámkezelés díját. Ez az összeg egyébként, a rendelés nagyságától függően 2000-5000 Ft között mozog. ( Pl egy szurkolói mez esetében kb 2000Ft plusz költséget jelent.)

KÉRJÜK EZEKNEK A TUDATÁBAN VÁSÁROLJ NÁLUNK, UTÓLAGOS REKLOMÁCIÓT EZEN ESETEKBEN NEM TUDUNK ELFOGATDNI!

Ha bármilyen segítségre van szükséged, természetesen állunk rendelkezésedre. Köszönjük!

FIZETÉSI MÓDOK:

 × Banki átutalás: a rendelés leadását követően egy automatikus e-mailben elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat. Ha csak készpénzzel tudsz fizetni (nincs bankkártyád), akkor is tudod ezt a fizetési módot választani. Akármelyik bankban lehet készpénzes befizetést eszközölni. Ebben az esetben a bank végzi az átutalást.

 

 Számlázási feltételek:

 × A vásárlástól számított 15 munkanapon belül e-mailben elküldjük.

 

Ha bármi kérdés merülne fel, tedd fel nekünk nyugodtan a kreonsoccer23@gmail.com e-mail címre.

 

És ne feledd:

 

„Viseld azt, amit a legjobbak!”