Általános szerződési feltételek

Cégadatok:
Tóth Zoltán egyéni vállalkozó
5081 Szajol Dózsa György út 1/a
Nyilvántartási szám: 53195117
Adószám: 69446467-1-36

A KÍNÁLT TERMÉKEK KÖRE

Webáruházunkban elsősorban sportruházati termékek forgalmazásával állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. A termékekről a lehető legjobb minőségű, tájékoztató jellegű fotót, termékleírást és termékparamétereket adunk meg. Az oldalon feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi egységárak. Az akciós árat a megadott időszakban, illetve a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

Az oldalon való vásárlás nem regisztrációhoz kötött. A rendelések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik. A rendelés feldolgozásáról és teljesítéséről e-mailben tájékoztatjuk vevőinket. Készlethiány esetén e-mailben vagy telefonon értesítjük a vásárlót.

RENDELÉS MENETÉNEK ISMERTETÉSE

A megrendeléskor a kiválasztott termékek kosárba helyezése után még lehetőség van a kosár tartalmának módosítására. A termékek darabszámának módosítása mellett a termék törölhető is a rendelésből. A rendelés véglegesítése során a megrendelési űrlapon a számlázási, szállítási információk megadása, a szállítási mód kiválasztása után a rendelést fogadjuk és elkezdjük feldolgozását. Erről visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelőnek. A rendelés leadása a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet alapján szerződésnek minősül. A rendelés teljesítéséréhez kapcsolódó számla eredeti első példányát a vásárló részére a megrendelés teljesítése után a megadott e-mail címre küldjük

BANKI ELŐREUTALÁS UTÁN FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Előreutalás után a megrendelt terméket az MPL csomagküldőszolgálattal juttatjuk el a megrendelő címére. A futárszolgálatnak a megfelelő adatkezelési biztonság mellett a csomag átadásához átadjuk a megrendelő telefonszámát. Ha a csomagot mégsem sikerül kézbesíteni, értesítőt hagynak a szállítási címen és a legközelebbi postán 10 munkanapon belül átvehető.

SZÁMLÁZÁS

A vásárláshoz kapcsolódó számlát előre utalást követően, a megrendelés kézhez vétele után küldjük a vásárló e-mail címére.

TERMÉKLEÍRÁS

Webáruházunkban több, külföldi logisztikai partner terméke megtalálható. A szállítást követően a vásárló az Európai unió 2021 július 1. bevezetett szabályozása értelmében köteles a termék árának 27%-át a termék árán felül a Nemzeti Adó és Vámhivatal felé megfizetni. Részletek

A SZAVATOSSÁGI IGÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE

A vevő minőségi kifogás esetén a termék javítását, cseréjét, árleszállítását kérheti illetve elállhat a szerződéstől. A szavatossági jogok érvényesítésénél 6 hónapot meghaladó hibabejelentésnél a vevőnek kell bizonyítania, hogy vétlen a meghibásodásban, vagy a hiba már a termék megvásárlásakor is fennállt. A szavatossági igényt akciós termékek esetén is érvényesíteni lehet, amennyiben a kereskedő nem jelöli meg az akció okát, vagy a kifogás más hibára vonatkozik. A szavatossági igény érvényesítésére nagykereskedelmi forgalmazó feltételei szerinti idő áll a vevő rendelkezésére. Nem számít bele a határidőbe a kijavítási időnek az a része, amikor a jogosult a dolgot nem tudja rendeltetés szerűén használni. A határidő a javított, vagy kicserélt részre újra kezdődik.

A minőségi kifogás rendezésének módja a következő. A minőségi kifogás megtételekor jegyzőkönyvet kell felvenni, amiben a vevőnek részleteznie kell a hibát, az érvényesíteni kívánt igényt és a kifogás rendezésének módját. Amennyiben az eladó eltér a kifogás rendezésének módjától, azt e-mailben jelzi a fogyasztó felé. Az eladónak jogában áll más rendezési módot választania, ha a vevő által kívánt rendezési mód aránytalanul nagy többletköltséggel járna a forgalmazó részére. Ha a webshopban sem javítási, sem csereigény nem érvényesíthető, a vevő árleszállítást, vagy cserét igényelhet. Jelentéktelen hiba miatt a szerződéstől való elállásra nincs lehetőség.

„(a) elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést, kivéve , ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a webáruház a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.” PTK 306.

A GARANCIÁLIS IGÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE

Tóth Zoltán egyéni vállalkozó a jogszabályban előírt jótállási határidőt alkalmazza (kivéve ha az adott termékre a beszállító nagykereskedés nem vonatkoztat garanciát). A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. A jótállási igényt akciós termékek esetén is érvényesíteni lehet, amennyiben a kereskedő nem jelöli meg az akció okát, vagy a kifogás más hibára vonatkozik.

A terméket jegyzőkönyvvel együtt vesszük át, az átvételt iktatjuk. Ha nem tudjuk cserélni a terméket lehetőséget adunk hasonló termékre való cserére, vagy visszatérítjük a termék árát.

A hibásan leadott rendelésből eredő költségeket a megrendelő viseli, hibás teljesítés esetén az eladó vállalja a felelősséget. A rendelés minden következmény nélkül lemondható a kiszállítás megkezdése előtt a +36301146907-es telefonszám

AZ „ELÁLLÁS JOGÁNAK” ISMERTETÉSE

A kreonsoccer23.hu webáruházban leadott rendelésre a 45/2014 Korm. rendelet, a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény rendelkezései az irányadóak. A vásárlónak ez alapján 14 munkanap áll rendelkezésére, hogy elérhetőségeink valamelyikén jelezze, hogy élni kíván az elállás jogával.

E-mail cím: kreonsoccer23@gmail.com
Telefonszám: +36301146907

Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket az eladónak!

Visszaküldési cím: 5081 Szajol Dózsa György út 1/a

A vásárlót nem terheli semmilyen más költség a termék visszaszállításának díján kívül. Sérült, nem rendeltetésszerű használatból eredő hiba esetén azonban kötelezhető az eredő kár megtérítésére! A vételár visszatérítését 30 napon belül visszatérítjük a vásárlóval egyeztetett módon (banki átutalással).